Cea mai mare varietate de instalatii de Craciun

Uneori Mosul mai are nevoie si de un mic ajutor pentru a ajunge in toate casele la timp. Asa ca, este de datoria noastra sa il ghidam asa cum putem mai bine. Si asta inseamna sa montam o instalatie cat mai buna, sau chiar mai multe, pentru a ne asigura ca magia Craciunului ajunge in fiecare an in casele noastre.

Poti fi si tu un mic spiridus al Mosului

Craciunul nu reprezinta doar o perioada cu o puternica incarcatura spirituala, ci si un moment in care oamenii se distreaza si sarbatoaresc asa cum pot ei mai bine. Acestea fiind spuse, spiritul de sarbatoare trebuie sa intre in fiecare casa si daca la Revelion avem artificiile care sa ne exprime bucuria si speranta pentru un an mai bun, la Craciun acestea au fost inlocuite cu instalatiile de brad.

Acum mai bine de 20 de ani romanii nici nu aveau astfel de instalatii de Craciun, ei fiind nevoiti sa foloseasca lumanari, lucru care se putea dovedi destul de periculos. Asadar, in primul rand ar trebui sa ne bucuram ca astazi putem sa ne impodobim bradul cu tot felul de instalatii, in forma si de orice culoare.

Alegerea instalatiei potrivite este grea, uneori devenind o sarcina care se potriveste unui adevarat spiridus cu putin simt estetic. Cel mai important este ca in brad culorile globurilor si ale ghirladelor sa se potriveasca celei de la instalatie. Insa o solutie mai simpa este alegerea unui model multicolor, care rezolva practic toate problemele.

Instalatii de Craciun – cele mai populare tipuri

Asa cum spuneam, acestea pot sa fie montate si in alte locuri, nu doar in brad. Tocmai de aceea exista si mai multe tipuri, pentru ca fiecare nevoie sa fie acoperita.

Cele mai populare sunt instalatii de brad clasice, cele cu becuri multe si mici, pe cablu. Acestea sunt si cele mai ieftine, pretul calculandu-se totusi in functie de lungime. Pot sa aiba 50, 100, 500 sau chiar 1000 de beculete, acestea din urma fiind potrivite pentru a fi montate afara, iar culorile variaza. Daca vrei sa iti luminezi Craciunul, o astfel de instalatie este cea mai la indemana, dar nu singura.

O alta populara forma de instalatie de Craciun,este cea de tip plasa. Aceasta este perfecta pentru a fi montata pe ferestre (in cazul celor mai mici si cu mai putine beculete), dar poate sa arata spectaculos si in afara casei, pe un perete sau pe acoperis. In plus, preturile raman unele foarte accesibile.

In ultimii ani au aparut insa si instalatii mai moderne si ceva mai sofisticate. Cele mai cunoscute si folosite sunt cele in forma de turture, insa mai exista si multe alte tipuri. Unele sunt rotunde, altele au chiar forma de Mos Craciun sau de ren.

Asadar, acum este mult mai usor sa iti decorezi bradul si casa cu cele mai dragute luminite de pe piata. Multitudinea de culori este un aspect extrem de atractiv, atat pentru copii cat si pentru adulti si de acum inainte Mosul nu va mai risca niciodata sa se rataceasca, drumul sau fiind unul intens luminat.