Traieste magia sarbatorilor alegand bradul perfect

Impodobirea bradului de Craciun este, de foarte multa vreme, una dintre cele mai frumoase traditii care insotesc sarbatorile de iarna. Este momentul cand toata lumea se aduna in jurul acestuia, cand sunt folosite cele mai frumoase globuri si instalatii. In plus, bradul de Craciun reprezinta locul unde pot sa fie gasite bomboane gustoase si unde Mosul lasa cadourile, deci, pentru un Craciun fericit, chiar este nevoie de el si de tot ceea ce inseamna un brad bun.

Ani de zile insa cei care militeaza impotriva taierii brazilor au fost nemultumiti. Lucrurile s-au schimbat insa in timp, iar aparitia brazilor artificiali reprezinta punctul de cotitutra.

De ce merita sa alegi un brad artificial pentru Craciunul acesta

Brazii artificiali pot reprezenta una dintre cele mai bune investitii pe care le vei face iarna asta. Poate ca la prima vedere multa lume considera ca pretul lor mai mare decat in cazul unui brad natural de aceeasi marime este unul prohibitiv, dar sa nu uitam ca o astfel de investie nu trebuie sa fie realizata in fiecare an. Un brad artificial poate sa reziste si pentru zece ani, aratand la fel de frumos precum a facut-o atunci cand a fost cumparat.

In plus, nimeni nu poate sa spuna ca un brad artificial este unul care face mizerie. Daca unul natural lasa in urma sa numeroase ace care trebuie sa fie curatate de pe covor, in cazul unui brad artificial acest lucru este total exclus. Il impodobesti si apoi il strangi, insa daca nu esti extrem de neatent si rupi vreo creanga (ceea ce este foarte greu oricum), atunci nu vei face niciun deranj in camera cu brad artificial.

O varianta mai ieftina, dar si mai verde

Daca esti o persoana care apreciaza natura, atunci pana in urma cu cativa ani probabil ca nu te simteai chiar atat de bine de Craciun. Insa acum, cu toate tipurile de brazi artificiali, chiar nu mai ai de ce sa iti faci griji. Acestia sunt creati special pentru persoanele mai econome, dar si pentru cele care isi doresc sa protejeze natura si sunt constiente de efectele pe care taiarea anuala a mii de brazi le-ar putea avea.

Solutii pentru toti

Orice isi doreste un brad artificial poate sa gaseasca unul. Acestia vin in mai multe marimi, de la braduti mici de doar 30 cm pana la giganti de 2 metri care pot sa inlocuiasca cu succes orice brad natural, ba chiar sunt mult mai bogati si mai atractivi decat acestia.

Mai mult decat atat, poti cumpara si brazi albi, care arata ca si cum ar fi ninsi, sau unii care sunt colorati in alb si verde. Iar tot ce mai asteapta acestia sunt ornamentele potrivite, globuri, ghirlande, lumini si figurine.

In final, chiar si mirosul de brad din casa poate sa fie inlocuit pentru ca brazii artificiali sa ofere tot ceea ce este nevoie. Pe piata se gasesc spray-uri cu acest miros, asa ca in ziua de astazi poti sa traiesti bucuria Craciunului si tot ce este asociat cu acesta si atunci cand il astepti pe Mosul cu un pom de Craciun .